Halkbank final için sahaya çıkıyor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, 2023Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı final maçında Sir Safety Perugia ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank final için sahaya çıkıyor

Başkent temsilcisi Halkbank Erkek Voleybol Takımı, ilk kez katıldığı Dünya Kulüpler Şampiyonasına damga vuruyor. 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda heyecan yarı final maçları ile devam edecek. Türkiye'yi ilk kez Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda temsil eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı yarı final karşılaşmasında İtalyan ekibi Sir Safety Perugia ile karşı karşıya gelecek.

Hindistan'ın Bengaluru kentinde oynanacak Halkbank - Sir Safety Perugia mücadelesi 9 Aralık Cumartesi (Bugün) saat 14.30'da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

HALKBANK YARI FİNALE 1'ER GALİBİYET VE MAĞLUBİYETLE GELDİ

2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Halkbank aldığı 1'er galibiyet ve mağlubiyet ile grubu ikinci basamakta tamamladı ve A Grubu'nu lider tamamlayan İtalya'nın önemli takımı Sir Safety Perugia ile eşleşti.

BAŞKENT EKİBİ İLK MAÇTA MAĞLUP OLDU

Halkbank B Grubu'nda oynadığı ilk maçta Japon ekibi Suntory Sunbirds ile karşılaştı. Başkent temsilcisi rakibi karşısında tek set dahi göremeden sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

İkinci maçında ise mavi - beyazlılar, Brezilya'nın güçlü takımı Sada Cruzeiro Volei ile karşılaştı. Çekişmeli maçta Halkbank rakibine set vermeden karşılaşmayı 3-0 kazandı ve ilk galibiyetini alarak grubu ikinci basamakta tamamladı.

Sada Cruzeiro Volei ise ilk maçında Suntory Sunbirds'i zorlu mücadele 3-2 mağlup etmişti fakat bu galibiyet onlar için yeterli olmadı ve grubu son sırada tamamladılar. Suntory Sunbirds ise aldığı 1'er galibiyet ve mağlubiyet ile B Grubu'nu lider tamamladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER