Halkbank Fenerbahçe'yi set vermeden mağlup etti

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 13. haftasında Halkbank, Fenerbahçe Parolpara'yı 3-0 mağlup etti.

Halkbank Fenerbahçe'yi set vermeden mağlup etti

Voleybol heyecanı AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 13. haftasında devam etti. Başkent ekibi Halkbank Erkek Voleybol Takımı ile Fenerbahçe Parolpara karşı karşıya geldi. Heyecanlı mücadelede Halkbank'ın zorlu rakibi Fenerbahçe Parolpara'yı Türkiye Voleybol Federasyonu Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda konuk etti.

Mücadele düzeyi yüksek karşılaşma 1 saat 25 dakika sürdü. Halkbank sahaya Ngapeth, Yunus Emre Tayaz, Nimir, Lagumdzija, Mert Matic, Ma'a ilk 6'sı ile Fenerbahçe Parolpara, Yiğit Gülmezoğlu, Emre Savaş, Luburic, Kooy, Ghaziani, Murat Yenipazar ilk 6'sı ile çıktı.

Halkbank Fenerbahçe'yi set vermeden mağlup etti

HALKBANK ZORLANMADAN KAZANMAYI BİLDİ

Halkbank 28 dakika süren ilk sette, Fenerbahçe Beko'ya 25 - 20'lik üstünlük kurdu ve 1-0 öne geçti. İkinci set birinci sete kıyasla büyük bir çekişmeye sahne oldu ve 32 dakika sürdü. Fakat başkent ekibi Halkbank eşitliğe izin vermedi ve seti 26 -24 kazanarak durumu 2-0'a getirdi. Kader seti olan üçüncü sete geçildiğinde Halkbank, Fenerbahçe Parolpara'ya şans tanımadı. 25 dakika süren seti 25 - 19 kazanan Ankara ekibi maçı da 3-0 kazanarak rakibine set vermeden net bir galibiyet almayı başardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER