Halkbank Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finalde

Halkbank, Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Brezilya ekibi Sada Cruzeiro’yu 3-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.

Halkbank Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finalde

2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası heyecanı son gaz devam ediyor. Halkbank ile Brezilya ekibi Sada Cruzeiro, Hindistan’da bulunan Koramangla Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Halkbank sahaya Mert Matic, Micah Ma’a, Gordon Perrin, Doğukan Ulu, Nimir Abdelaziz ve Earvin Ngapeth ilk 6’sı ile çıktı.
Sada Cruzeiro ise Nicolas Uriarte, Miguel Lopez, Lucas Saatkamp, Wallace da Souza ve Rodrigo Souza, Clednilson Souza’dan oluşan ilk 6 ile Halkbank karşısındaydı.

Başkent temsilci iyi bir oyun ile karşılaşmayı 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi.
Halkbank, çekişmeli giden ilk seti 26-24 kazandı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti. İkinci sette ise Halkbank Erkek Voleybol Takımı 25 18 kazandı ve karşılaşmada durumu 2-0’a getirdi. Final seti de tıpkı ilk set gibi olağanüstü bir çekişmeye sahne oldu. Halkbank rakibini bu sette 28-26 mağlup etti ve 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda adını yarı finale yazdırdı.

HALKBANK’IN YARI FİNALDEKİ RAKİBİ A GRUBU LİDERİ

B Grubunu ikinci sırada tamamlayan Halkbank’ın yarı finaldeki rakibi A Grubu lider tamamlayan takım olacak. A Grubu’nun lideri ise Sir Sicoma Perugia-Ahmedabad Degenders arasında oynanacak karşılaşmanın ardından belli olacak.

SONRAKİ HABER