Halkbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Piacenza'ya 3-0 mağlup oldu

Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında konuk ettiği Gas Sales Bluenergy Piacenza'ya 3-0 mağlup oldu.

Halkbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Piacenza'ya 3-0 mağlup oldu

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Halkbank ile Gas Sales Bluenergy Piacenza, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Halkbank, İtalyan ekibi karşısında tek set dahi alamadan 3-0 mağlup oldu.

HALKBANK SET ALAMADAN MAĞLUP OLDU

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf İtalyan ekibi Gas Sales Bluenergy Piacenza oldu. Piacenza ilk sette Halkbank'a 25 - 19'luk üstünlük sağladı ve mücadelede 1-0 öne geçti. İkinci sette Halkbank toparlanıp dengeli voleybolseverlere dengeli bir set izletse de 25 - 23 mağlup oldu ve durum 2-0'a geldi. Final setine geçildiğinde ise İtalyan ekibi ilk setteki gibi üstün bir oyun ile seti 25 - 19 maçı da 3 - 0 kazanmayı bildi.

Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. haftasında Gas Sales Bluenergy Piacenza karşısında aldığı mağlubiyet ile üst üste 2. mağlubiyetini aldı ve 3. basamağa geriledi. Halkbank grubun son maçında 17 Ocak Çarşamba Portekiz'in Benfica takımı ile karşılaşacak. Grubu ilk iki basamakta bitirmek isteyen Halkbank'ın net bir skorla benficayı mağlup etmesi gerekiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER