Halkbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Piacenza ile karşılaşacak

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Halkbank İtalyan ekibi Gas Sales Daiko Piacenza ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Piacenza ile karşılaşacak

CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarım kalan heyecan fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Başkent ekibi Halkbank, C Grubu 5. maçında İtalyan temsilcisi Gas Sales Daiko Piacenza ile karşı karşıya gelecek. Ankara ekibi Halkbank ile Gas Sales Daiko Piacenza 10 Ocak Pazar saat 20.00'de Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda galibiyet için kozlarını paylaşacak.

HALKBANK LİDERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan ile ikinci sırada bulunuyor. Ankara ekibi bu maçlarda 343 sayı kazanırken 322 sayı kaybetti. Halkbank gruptaki tek mağlubiyetini 4. haftada deplasmanda karşılaştığı Berlin Recycling Volleys karşısında aldı. Ankara ekibi rakibi karşısında gösteremeden sahadan 3 - 0'lık mağlubiyet ile ayrılmıştı.

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu lideri İtalyan ekibi Gas Sales Daiko Piacenza de grupta oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İtalyan ekibi topladığı 9 puan ile sırada yer alıyor. Daiko Piacenza rakipleri karşısında 360 sayı kazanırken 350 sayı kaybetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER