Halkbank Berlin'den mağlubiyetle dönüyor

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu dördüncü maçında Halkbank, Alman ekibi Berlin Recycling Volleys'e 3-0 mağlup oldu.

Halkbank Berlin'den mağlubiyetle dönüyor

CEV Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları tamamlandı. Başkent temsilcisi Halkbank Erkek Voleybol Takımı, C Grubu dördüncü maçında Almanya'nın Berlin şehrinde sahaya çıktı. Mavi - beyazlıların zorlu mücadelede rakibi bir başka Başkent temsilcisi Berlin Recycling Volleys takımı oldu.

HALKBANK TEK SET ALAMADAN MAĞLUP OLDU

Baştan sona çekişmeli geçen mücadelede Alman ekibi, Halkbank Erkek Voleybol Takımı'na 25 - 22 üstünlük sağladı ve maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette de voleybolseverler benzer bir mücadele ve oyuna tanık oldu. Berlin Recycling Volleys takımı, Halkbank Erkek Voleybol Takımı setin uzamasına izin vermedi ve seti 25 - 23 kazanarak durumu 2-0'a getirdi. Üçüncü ve kader setinde Halkbank Erkek Voleybol Takımı, seti kazanmayı başaramadı. Ortaya ilk iki sette olduğu gibi 25 - 22'lik benzer bir skor çıktı ve Berlin Recycling Volleys seti ve kazanmayı başardı.

HALKBANK AVRUPA'DA İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi 2023 -24 sezonunda ilk mağlubiyetini C Grubu'nda Berlin Recycling Volleys deplasmanında almış oldu. Halkbank, bundan önce oynadığı ilk üç grup maçını da kazanmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER