Halkbank Berlin Recycling Volleys karşısında

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi 4. maçında yarın deplasmanda Berlin Recycling Volleys ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank Berlin Recycling Volleys karşısında

CEV Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları son gaz devam ediyor. Dördüncü hafta maçlarına gelinirken Türkiye'yi ve Ankara'yı Ziraat Bankkart ile CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın bu haftaki rakibi Almanya'nın Berlin Recycling Volleys takımı olacak.

Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan Max Schmeling Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele 20 Aralık Çarşamba (Yarın) saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

İLK MAÇTAN HALKBANK GALİP AYRILMIŞTI

CEV Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında iki takım Ankara'da bulunan TVF Ziraat Bankkart Salonu'nda karşı karşıya geldi ve heyecan dolu mücadele büyük çekişmeye sahne olmuştu. İlk seti deplasman ekibi Berlin Recycling Volleys, 25 - 19 ile Halkbank'ın 6 sayı önünde tamamladı ve setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette daha iyi bir oyun ortaya koyan Halkbank, seti 25 - 21 kazandı ve durumu 1-1'e getirdi. Alman ekibi ilk setteki performansını yeniden sahaya yansıttı ve 25 - 19'luk aynı skorla seti kazandı ve durumu 2-1'e getirdi. Üçüncü set ise maçın en kıran kırana geçen seti oldu. Halkbank, 29 - 27'lik üstünlük kurdu zorlu rakibine ve maçı tie break setine taşımayı başardı. Tie break setinde Halkbank, Berlin Recycling Volleys 15-10 ile geçti ve çok zorlandığı maçtan 3-2'lik galibiyet almayı başardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER