Halkbank Benfica'yı ağırlıyor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. hafta maçında Benfica ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank Benfica'yı ağırlıyor

CEV Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları devam ediyor. Avrupa voleybolunun en önemli turnuvasında Türkiye'yi ve aynı zamanda Başkent'i de temsil eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Portekiz temsilcisi Spor Lisboa ve Benfica ile karşı karşıya gelecek.

Ankara'da bulunan Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

C GRUBU LİDERİ HALKBANK

Halkbank C Grubu' nda oynadığı iki maçı da kazandı ve topladığı 5 puan ile liderlik koltuğunda oturuyor. Başkent temsilcisi bu periyotta ilk olarak İtalya temsilcisi Gas Sales Daiko Piacenza'yı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada Halkbank ilk iki seti 25-19 ve 25-18 skorlarla kazandı. 2-0 gelen karşılaşmada İtalyan ekibi Halkbank'ı 25-19 mağlup etti ve skor 2-1'e geldi. Mavi beyazlılar 4. sette rakibine 25-21'lik üstünlük kurdu ve maçı 3-1 kazandı. İkinci maçında ise Alman ekibi Berlin Recycling Volleys'u konuk etti. Halkbank, iki kez geriye düştüğü karşılaşmada rakibine tie break setinde üstünlük kurdu ve 3-2'lik skorla kazanmayı bildi. İlk set 25-19 deplasman ekibi üstünlüğü ile ikinci set 25-21 Halkbank üstünlüğü ile bitti. Üçüncü sette üstünlüğü Alman ekibi yine 25-19'luk sonuçla aldı. Büyük çekişmeye sahne olan dördüncü seti Halkbank 30-28 kazandı. Tie break setine uzayan maçta Başkent temsilcisi seti 15-10 maçı da 3-2'lik skorla kazandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER