Halkbank 3'te3 ile yoluna devam ediyor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi 3. maçında Benfica'yı 3-0 mağlup etti ve 3'te 3 yaptı.

Halkbank 3'te3 ile yoluna devam ediyor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Portekiz'in Benfica takımı ile karşı karşıya geldi.

Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşma mavi - beyazlılar rakibini karşısında üstün bir oyun ile mağlup etti. Halkbank karşılaşmada ilk sete etkili başladı. Başkent temsilci Portekiz ekibini 25-16 ile geçerek 1-0 öne geçti. İkinci set ise kıran kırana geçen çekişmeli bir set oldu. Fakat Halkbank setin uzamasına izin vermedi ve 25-23'lik skorla kazandı ve durumu 2-0'a getirdi.

HALKBANKT'TAN 3'TE 3

Üçüncü set tıpkı ilk set gibi rahat geçti. Halkbank maçın uzamasına imkan vermeden seti 25-16 maçı da 3-0 kazandı. Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Benfica karşısında aldığı galibiyet ile CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 3'te 3 yaptı.

MAÇIN ADAMI MERT MATİÇ

Benfica karşısında Halkbank Erkek Voleybol Takımı'na galibiyeti getiren en önemli isimlerden Mert Matiç, maçın oyuncusu seçildi ve mücadelenin ardından ödülünü aldı.

Halkbank 3'te3 ile yoluna devam ediyor

HALKBANK'IN GELECEK HAFTA RAKİBİ RECYLİNG VOLLEYS

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar LİGİ C Grubu 4. maçında 20 Aralık'ta Alman ekibi Berlin Recycling Volleys takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER