Halkbank 21'de 21 yaptı ve liderliğini sürdürdü

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Halkbank konuk ettiği Bigadiç Belediye'yi 3-0 mağlup etti ve ligde 21'de 21 yaptı.

Halkbank 21'de 21 yaptı ve liderliğini sürdürdü

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Halkbank fırtınası esmeye devam ediyor. Ankara ekibi AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 21. haftasında Çanakkale temsilcisi Bigadiç Belediyesi'ni set vermeden 3-0 mağlup etti ve ligde oynadığı 21. maçında 21 galibiyetini alarak büyük bir başarıya imza attı.

HALKBANK RAHAT BİR ŞEKİLDE FARKLI SETLERLE KAZANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye Halkbank oldukça etkili başladı ve ilk seti 25 - 12'lik skorla önde tamamlayarak maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette benzer bir ortaya koyan Ankara'nın mavi - beyazlı ekibi bu kez rakibine 25 - 16'lık üstünlük kurdu ve durumu 2-0'a getidi. Maçın kader setine geçildiğine ise Bigadiç Belediye zorlu rakibi karşısında maçı uzatmak için sahada yerini adlı fakat Halkbank iyi oyununu sürdürerek seti 25 - 16 maçı da 3-0 kazanmayı bildi.

HALKBANK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Halkbank ligde oynadığı 21 maçın tamamını kazanarak topladığı 59 puan ile AXA Sigorta Efeler Ligi'nde liderliğini sürdürürken mavi-beyazlılar 21 maçta aldığı 20 galibiyet ve 57 puan ile Fenerbahçe Parolpara takip etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER