Halil Umut Meler taburcu edildi! Karayolu ile İzmir'e gidiyor

Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tarafından yumruk atılan hakem Halil Umut Meler, Ankara'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Halil Umut Meler taburcu edildi! Karayolu ile İzmir'e gidiyor

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Özel araç ile hastaneden ayrılan hakem Halil Umut Meler, karayolu ile İzmir'e ailesinin yanına giedecek.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Eryaman Stadyumu'nda MKE Ankaraügü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşma Karadeniz temsilcisinin attığı son dakika golü ile 1-1 berabere sonuçlandı. Bitiş düdüğü ile birlikte Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yumruk atılan Meler, olayın ardından özel bir hastanesinde tedavi altına alındı. FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, tedavisinin ardından taburcu edildi. Meler, eski Süper Lig hakemi Yunus Yıldırım ile birlikte kara yoluyla İzmir'e ailesinin yanına gidecek.

MELER'İN DOKTORU SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ

Halil Umut Meler'in tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, FIFA kokartlı hakemin sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Dr. Mehmet Yörükbulut, Meler'in moralinin iyi olduğunu ifade ederek, gittiği yerde kontrolleri olacağını ama şu an için gözündeki şişlik dışında herhangi bir sorunu kalmadığını söyledi. Yörükbulut, Meler'in bundan sonraki hayatında sağlıklı, başarılı bir mesleki kariyer dilediklerini sözlerine ekledi.

Dr. Yörübulut, Meler'in elmacık kemiğindeki çatlak ve takılan boyunluğun nedenini ise travma nedeniyle boyunda bir düzleşme oluştuğu ve eski bir fıtığı olduğu için tedbir amaçlı boyunluk taktıklarını söyledi. Kırığın da zamanla iyileşeceğini söyleyen Yörükbulut, aslında küçük bir çatlak olduğunu ve onun dışında bir sorunu olmadığını ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER