Hakim karşısına çıkan Faruk Koca iddiaları kabul etmedi! Dava 28 Şubat'a ertelendi

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan ve önce tutuklanan daha sonra da avukatların itirazı üzerine serbest bırakılan Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca ve 4 sanık hakim karşısına çıktı.

Hakim karşısına çıkan Faruk Koca iddiaları kabul etmedi! Dava 28 Şubat'a ertelendi

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Eryaman Stadyumu'nda MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor ile oynanan maçın son düdüğünün ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan, Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca ve 4 sanık, hakim karşısına çıktı.

Dava Ankara Batı 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca ilk savunmasında, tehdit kısmının doğru olmadığını, savcılıkta ifade verdiğini ve onun dışında bir şey demediğini belirtti. Yaşanan durumdan dolayı duyduğu üzüntüsünü de anlattığını ifade eden Koca, hakim karşısında da çok fazla bir şey söylemek istemediğini söyledi. Sarı - lacivertli kulübün eski başkanı Koca, kamuoyunu bu olayın meşgul edilmesi nedeniyle üzüntümü dile getirdiğini ve başka bir şey demek istemediğini aktardı.

AYRINTILAR GELİYOR…

SONRAKİ HABER