Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler'den Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti

Hakim Karaaslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakim Karaaslan ve beraberindeki Genç Güçlüler heyeti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler'den Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti

31 Mart 2024 seçimlerine kısa bir süre kalırken partiler belediye başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mevcut başkan Ramazan Şimşek'i yeniden aday gösterdi ve kendisi ile devam dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in yeniden MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından Başkan Şimşek'e Ankara'nın saygın ve önde gelen isimleri bir takım hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor.

Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler'den Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti

HAKİM KARAASLAN VE ANKARAGÜCÜ TARAFTARI'NDAN RAMAZAN ŞİMŞEK'E ZİYARET

Son olarak Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek'i Hakim Karaaslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakim Karaaslan ve bir grup MKE Ankaragücü taraftarı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler Başkan Şimşek'e MKE Ankaragücü forması hediye ettiler.

Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler'den Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti - Resim : 2

Hakim Karaaslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakim Karaaslan ve Ankaragücü taraftar derneklerinden “Genç Güçlüler” Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'i 31 Mart 2024'te yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) yeniden aday göstermesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler'den Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti - Resim : 3

Ziyarete ilişkin Genç Güçlüler Taraftar Derneğinin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunuldu. MKE Ankaragücü'nü her platformda destekleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'i makamında ziyaret ettikleri belirtildi. Ayrıca ziyarette eşlik eden iş adamı Hakim Karaaslan'a teşekkür edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER