2018 yılında kulübün efsane başkanları arasına giren Aziz Yıldırım'ı yenerek Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç yaklaşık 7 senelik başkanlık döneminde sadece 1 defa Türkiye Kupası kazanabildi.
Ligin en değerli kadrolarını kurup mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe bu sezonda havlu atmaya çok yaklaştı. Kulübün aldığı Kayserispor beraberliği umutları azaltırken, camianın gündemine Hakan Bilal Kutlualp ismi düştü.
ALEX VE ANELKA İSİMLERİN TRANSFERİNDE ROL OYNADI
Bugün düzenlenen Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısında konuşan ve kulübü yönetmeye hazır olduğunu ifade eden Hakan Bilal Kutlualp 1966'da İstanbul'da doğdu. Tekstil, turizm ve meyve sektöründe çalışmaları ile dikkat çeken iş insanlarından olan Kutlualp'in başkan adaylığı günün en çok konuşulan sportif olaylarından birisi olarak gündemdeki yerini aldı.
Fenerbahçe'nin olası bir başkanlık seçiminde Kutlualp'e ek olarak Saadettin Saran'ın da yarışması bekleniyor. Ali Koç'ın sarı lacivertli takımı seçime götürme kararı alıp almayacağı belirsizliğini koruyor.
Sarı lacivertli takım son başkanlık seçimini 2024 yılında yaptı. Olası bir karar alınmazsa Fenerbahçe bir sonraki seçimini 2027'de yaşayacak.