Hakan Arslan Gençlerbirliği'nin kapısından döndü! Sportif Direktör Emrah Yıldız transferdeki son durumu değerlendirdi

Gençlerbirliği Sportif Direktörü Emrah Yıldız devam eden transfer çalışmaları ve son gelişmeleri Haber Ankara'ya verdiği özel röportaj ile değerlendirdi. Yıldız, Hakan Arslan ve Sinan Osmanoğlu transferinin son anda olmadığını açıkladı.

Hakan Arslan Gençlerbirliği'nin kapısından döndü! Sportif Direktör Emrah Yıldız transferdeki son durumu değerlendirdi

Trendyol 1. Lig'de 17. hafta maçları ile ilk yarı tamamlanmış ve Ankara ekibi Gençlerbirliği, kış transfer dönemi çalışmalarına başlamıştı. Teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun verdiği rapor ve transfer komitesinin çalışmaları sonucunda kırmızı - siyahlılar, Gençlerbirliği formasını giyecek yeni oyuncuların isimlerini bir bir açıklıyor. İlk olarak Almanya 4. Lig ekibi Türkgücü Münih takımında forma giyen Halit Yılmaz kadroya katılmıştı. Ardından sırayla son olarak Trendyol Süper Lig ekibi Siltaş Yapı Pendikspor'da oynayan orta saha Aias Osman ve Manisa FK'den ayrılan defans oyuncusu Oğuzhan Berber'i kadrosuna katmıştı.

Hakan Arslan Gençlerbirliği'nin kapısından döndü! Sportif Direktör Emrah Yıldız transferdeki son durumu değerlendirdi

Transfer çalışmalarını sürdüren başkent ekibinde son gelişmeleri Sportif Direktör Emrah Yıldız, Haber Ankara'ya verdiği özel röportaj ile anlattı.

ORTA SAHA, DEFANS VE KANAT TRANSFERİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kış transfer döneminde kadrolarına kattığı oyunculara değinen ve transfer orta saha, defans ve kanat transferi için çalışmalarının devam ettiğini aktaran Gençlerbirliği Sportif Direktörü Emrah Yıldız, “Aias Osman ile Oğuzhan Berberi aldık. Teknik ekibin raporu doğrultusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Defansa ve orta sahaya transferimiz olabilir. Bir de kadro mühendisliği ve bu sezon sözleşmesi bitecek oyuncuların durumuna göre de biraz yerli oyuncu transfer edebiliriz. Özellikle kenar oyuncusu ve eksik olan mevkilere transfer yapacağız" dedi.

Hakan Arslan Gençlerbirliği'nin kapısından döndü! Sportif Direktör Emrah Yıldız transferdeki son durumu değerlendirdi - Resim : 2

EMRAH YILDIZ, DEVRE ARASI TRANSFERİNİN ZORLUĞUNA DİKKAT ÇEKTİ

Emrah Yıldız, devre arası transferinin zorluğuna dikkat çekerek hazır oyuncular istedikleri söyledi ve şöyle konuştu:

“Devre arası transferleri zor, zor olduğundan dolayı hangi takımlarda hangi oyunculardan çıkacak veya hocamızın teknik ekibin ve bizlerin takip ettiği oyunculardan kim boşa çıkacak. Çünkü oynayan oyuncuyu zaten kulüpleri bırakmıyor ve burada takımında hazır olup bizlerin tanıdığı oyuncular olursa değerlendireceğiz. Bizim kadromuz da oturaklı bir kadro, biraz transfere geç başladık. Geç başladığımızdan dolayı da belki eksiklerimiz kalmış olabilir ama arkadaşlar da elinden geldiğince en iyi yerde bitirir. inşallah da ikinci yarı play - off'un içinde olacağına inanıyorum.”

Hakan Arslan Gençlerbirliği'nin kapısından döndü! Sportif Direktör Emrah Yıldız transferdeki son durumu değerlendirdi - Resim : 3

HAKAN ARSLAN VE SİNAN OSMANOĞLU, GENÇLERBİRLİĞİ'NİN KAPISINDAN DÖNDÜ

Süper Lig'de forma giyen Sinan Osmanoğlu ve Hakan Arslan transferlerinin gerçekleşmeme nedenini Yıldız şu sözlerle anlattı:

“Sinan Osmanoğlu ile belli bir noktaya gelmiştik ama bir sakatlık yaşadı kardeşimiz, devre arasının ardından ilk 5, 6 maç play - off potasında olan takımlarla oynayacağız o yüzden Sinan Osmanoğlu transferini askıya aldık. Sivasspor‘dan Hakan Arslan vardı. Sivasspor hoca değişikliğinden sonra bırakmayacağını söyledi. O yüzden bazen işte istediğimiz oyuncular kulüpleri bırakmadığından dolayı olmayabiliyor.”

Hakan Arslan Gençlerbirliği'nin kapısından döndü! Sportif Direktör Emrah Yıldız transferdeki son durumu değerlendirdi - Resim : 4

“SİNAN KALOĞLU SİSTEMİ İLE ÖN PLANA ÇIKIYOR”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sİnan Kaloğlu'nun sistemi oyuncudan ziyade sistemi öne çıktığının altını çizen Sportif Direktör Emrah Yıldız, “Hocamızın kesinlikle şu olsun dediği bir oyuncu yok. O yüzden hocamıza biz sonuna kadar güveniyoruz. Burada hocamız kulüp bütçesini de gerçekten düşünen bir hoca yani Sinan hocamız biraz sistemi ile ön plana çıktığı için çok isim oyuncu olmasına da gerek yok. Yeterince disiplinli, sisteme uygun oyuncu olsun, hocamız için yeterli diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

SONRAKİ HABER