GS FB süper kupa finali ne zaman, nerede oynanacak?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finaline ilişkin detaylar aktarılmaya başlandı.

GS FB süper kupa finali ne zaman, nerede oynanacak?

Süper Lig için sezon planlaması paylaşılmasına ve fikstür çekilmesine rağmen Süper Kupa finalinin durumunda belirsizlik korunmaya devam ederken Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finaline ilişkin detaylar aktarılmaya başlandı.

Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonları TFF Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelmeye hazırlanırken bu sene Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile ZTK şampiyonu Fenerbahçe, yeşil sahalarda Süper Kupa maçına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak?

TÜRKİYE SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

2023 Süper Kupa final maçına çıkacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçı için geri sayım başlarken heyecan zirveye çıktı. Milyonlarca kişi Türkiye Süper Kupa maçı için nefesini tutarken detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Ligin 13 Ağustos tarihinde Kayserispor - Galatasaray mücadelesi ile başlayacağı açıklanırken taraftarların Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maç detaylarına odaklandığı belirtildi.

Galatasaray - Fenerbahçe arasında arasında olacak 2023 Süper Kupa final karşılaşması için saat ve tarih araştırmaları yapılmaya devam edilse de henüz maçın saati ve tarihi netlik kazanmış duruma değil. Tüm bu detayların yanı sıra maçın ATV üzerinden canlı olarak aktarılmasının beklendiğine yer verildi.

SONRAKİ HABER