Göztepe Fenerbahçe maçında Ali Koç'a saldırı gerçekleşti

Türk futbolu geçen sezon yaşanan gerginliklere bu senede devam ediyor. İzmir'de yaşanan maçta gerçekleşen gerilim maçın önüne geçmeye yetti.

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ülke sınırlarını aşan gerginliklere sahne olmuştu. Saha dışına taşan kin ve nefretin sona ermesi için yapılan çağrıların ardından yeni sezonda da istenmeyen olaylar yaşandı.

Ligin 2. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe Göztepe deplasmanına konuk oldu. Mücadeleye etkili ataklarla başlayan sarı lacivertliler, ilk yarının sonlarında peş peşe bulduğu goller ile soyunma odasına 2-0 önde gitti.

TARAFTARA DESTEĞE GİDEN KOÇ'A DÖNÜŞ YOLUNDA BİR KİŞİ SALDIRDI

Maçın devre arasında ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç deplasman tribününe giremeyen taraftarlar olduğu gerekçesiyle taraftarlarının bulunduğu noktaya gitti. Maçın önüne geçen anlar bu anda yaşanmaya başladı.

Ali Koç taraftarlarının bulunduğu bölümden geri dönerken kendisine arkadan bir kişinin müdahalesiyle kendisini bir anda yerde buldu. Başkan Koç apar topar yerden kaldırılırken korumalar ve bazı kişiler arasında gerginlik çıktı. Yaşanan olayların ardından Fenerbahçe Başkan Koç maçın ikinci yarısı için yeniden protokole gitti.

Göztepe maçın ikinci yarısında oyundan kopmadı ve 68 ile 90+5'te attığı goller ile maça ortak oldu. Son dakika golü ile beraberliği kurtaran Göztepe'de maç sonu büyük sevinç yaşandı.

Kaynak: Haberankara.com