Göztepe adım adım Süper Lig'e yürüyor

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor'u mağlup eden ve 2. sırada bulunan Göztepe, Kocaelispor'un mağlup olması ile puan farkını 10'a yükseltti.

Göztepe adım adım Süper Lig'e yürüyor

Trendyol 1. Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla 2. basamağa tırmanan ve Süper Lig hedefine adım adım yaklaşan Göztepe, en yakın takipçisi Kocaelispor'a 10 puan fark attı.

GÖZ GÖZ, ŞANLIURFASPOR'U TEK GOLLE GEÇTİ

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Göztepe, Astor Enerji Şanlıurfaspor'a konuk oldu. Sarı - kırmızılar rakibini 36. dakikada Bilal Mesudi'nin golü ile 1-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam ederken Eyüpspor ile puan farkını 6 puana düşürürken Kocaelispor ile 10 puana yükseltti. Öte yandan Göztepe ligdeki yenilmezlik serisini 9 maça yükseltti.

Göztepe'nin en yakın takipçisi Kocaelispor ise evinde Tuzlaspor'a 2-1 mağlup oldu. Kocaelispor'un tek golünü 61. dakikada Joao Amaral atarken Tuzlaspor'un gollerini 46. dakikada Sekeou Tidiany ve 76. dakikada penaltıdan Mamba kaydetti.

GÖZTEPE KALAN 8 HAFTADA HATA YAPMADAN SÜPER LİG'E YÜKSELMEK İSTİYOR

Trendyol 1. Lig'de kalan 8 haftaya 10 puanlık avantaj ile giren Göztepe hata yapmayarak 2 sezon önce düştüğü Süper Lig'e yeniden yükselmeyi amaçlıyor.

Sarı-kırmızılılar, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER