Giresunspor maçını yönetecek hakem Oğuzhan Çakır'ın Gençlerbirliği karnesi

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Gençlerbirliği bugün Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada daha önce Gençlerbirliği'nin 4 maçını yöneten Oğuzhan Çakır düdük çalacak.

Giresunspor maçını yönetecek hakem Oğuzhan Çakır'ın Gençlerbirliği karnesi

Trendyol 1. Lig'de 16. hafta heyecanı başlıyor. Play - off hesapları yapan ve son 3 maçında galibiyet alamayan Gençlerbirliği deplasmanda Bitexen Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Giresun'da bulunan Çotanak Stadyumu'nda oynanacak Giresunspor - Gençlerbirliği mücadelesi saat 17.00'de başlayacak. Önemli mücadele TRT Spor ve Bein Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmada hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcı hakemliğini Güner Mumcu Taştan ve Haydar Avcı yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alirıza Altunbakır olacak.

Bitexen Giresunspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak mücadelenin VAR koltuğunda Onur Özütoprak oturacak. AVAR'da ise Alper Ulusoy görev yapacak.

GENÇLER, OĞUZHAN ÇAKIR YÖNETİMİNDE TEK GALİBİYETİNİ BU SEZON ALDI

Balıkesir bölgesinden hakem Oğuzhan Çakır'ın yöneteceği Bitexen Giresunspor - Gençlerbirliği mücadelesinde önce Çakır Başkent ekibinin şimdiye kadar 4 maçını yönetti. Hakem Oğuzhan Çakır yönetiminde Gençlerbirliği bu 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

25 yaşındaki hakem bu sezon ikinci kez bir Gençlerbirliği maçında düdük çalacak. Trendyol 1. Lig'de 4. hafta Gençlerbirliği'nin Ahlatçı Çorum FK ile deplasmanda karşılaştığı maçı Çakır yönetmiş ve kırmızı - siyahlılar sahadan 1-0'lık galibiyet ile ayrılmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER