Gençlerbirliği’nin yenileri antrenmana katıldı!

Bodrum FK maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan kırmızı-siyahlı başkent ekibinin yeni transferleri takımla birlikte çalıştı.

Gençlerbirliği’nin yenileri antrenmana katıldı!

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında yarın Aktepe Stadı’nda Bodrum FK ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

a07w0145.jpg

Yeni Transferler Yiğit Efe Demir ve Melih Bostan Katıldı

Gençlerbirliği'nin Fenerbahçe'den transfer ettiği iki yeni oyuncu, Yiğit Efe Demir ve Melih Bostan, takımla birlikte çalışmalara katıldı. Teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı.

a07w0110.jpg

Antrenman detayları

Haftanın son antrenmanına Gençlerbirliği’nin Fenerbahçe’den transfer ettiği iki yeni transferler Yiğit Efe Demir ve Melih Bostan da katıldı. Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenmana oyuncular, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Sprint çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçildi. Antrenmanın sonraki etabında taktik çalışan kırmızı-siyahlı ekip, bireysel şut çalışmasıyla Bodrum FK maçı hazırlıklarını tamamladı.

rahman-bugra-344kkl.jpg

Sakat Oyuncu Rahman Buğra Çağıran Maçta Yer Almayacak

Gençlerbirliği'nde cezalı oyuncu bulunmazken, Sakaryaspor maçında sakatlanan ve tedavisi devam eden Rahman Buğra Çağıran, Bodrum FK maçı kadrosunda yer almayacak. Bu gelişme özellikle savunma hattı için yeni stratejilerin uygulanmasını gerektirebilir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER