Gençlerbirliği'nin rakibi Tuzlaspor

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği bugün evinde Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği'nin rakibi Tuzlaspor

Trendyol 1. Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 17. haftanın açılış maçında Ankara ekibi Gençlerbirliği ise İstanbul temsilcisi Tuzlaspor karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 23 Aralık Cumartesi (Bugün) saat 13.30'da başlayacak.

Karşılaşmada hakem Erme Kargın Düdük çalacak. Kargın'ın yardımcılığını Gökmen Baltacı ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Doğu Yılmaz olacak.

Gençlerbirliği oynadığı 16 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 27 puan ile 6. basamakta yer alıyor. Rakip Tuzlaspor ise 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. İstanbul ekibi topladığı 13 puan ile ligin düşme hattında 16. sırada bulunuyor.

GENÇLERBİRLİĞİ ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Gençlerbirliği, yükselişini devam ettirmek istiyor. Geçtiğimiz hafta Bitexen Giresunspor ile karşılaşan kırmızı - siyahlılar rakibini Amilton'un 89. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Gençlerbirliği bu hafta da Tuzlaspor'u mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE 3 OYUNCU KART SINIRINDA

Başkent ekibinde Musa Çağıran, Enes Keskin, Olarenwaju Kayode, Tuzlaspor karşısında oynamaları ve sarı kart görmeleri durumunda 18. hafta deplasmanda Ümraniyespor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecekler.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN MUHTEMEL 11'İ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu'nun Tuzlaspor karşısında sahaya şu şekilde bir 11'i sahaya sürmesi bekleniyor:

Orkun, Uğur, Nzaba, Musa, Yasin, Akabueze, Muhammed, Rodrigues, Buğra, Amilton, Yatabare.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER