Gençlerbirliği'nin penaltı kabusu devam ediyor

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşan Gençlerbirliği yine penaltı kaçırdı ve ligde oynadığı son 5 maçın 3'ünde penaltı kaçırmış oldu.

Gençlerbirliği'nin penaltı kabusu devam ediyor

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği karşılaşmanın 2. dakikasında Rahman Buğra Çağıran'ın yerde kalması sonucunda penaltı kazandı. Takımına penaltı kazandıran Rahman Buğra Çağıran, 3. dakikada penaltıda da topun başına geçti. Rahman Buğra sağ ayak içi ile sağ köşeye vurdu kaleci Erkan Anapa penaltıyı kurtardı.

SON 5 MAÇIN 3'ÜNDE PENALTI KAÇTI

Bitexen Giresunspor karşısında penaltı kaçıran Gençlerbirliği son 5 maçında 3'üncü kez penaltı atışından yararlanamadı. 11. hafta oynanan Ankara derbisinde Gençlerbirliği evinde Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Kırmızı - siyahlılar son dakikalara 1 -1'lik eşitlikle girdiği mücadelede 90+4. dakikada penaltı kazandı. 90+6. dakikada topun başına Musa Çağıran geçti. Musa sağ ayağı ile yaptığı vuruşta topu üstten dışarı gönderdi. Musa Çağıran, kariyerinde kullandığı 6. penaltıda ilk kez ağları bulamamış oldu.

Gençlerbirliği'nin kaçırdığı bir diğer penaltı geçen hafta Göztepe ile oynanan Trendyol 1. Lig 15. haftasında oldu. Gençlerbirliği 3-0 mağlup olduğu maçta golsüz eşitlik sürerken 54. dakikada penaltı kazandı. 56. dakikada topun başına geçen Amilton sağ ayağı ile sol köşeye vurdu fakat kaleci Kaleci Lis topu kurtardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER