Gençlerbirliği'nin lig ve kupa fikstürü açıklandı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin ligin ikinci devresinde 18, 19 ve 20. hafta maçları ile Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda oynayacağı maçların programı açıklandı.

Gençlerbirliği'nin lig ve kupa fikstürü açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol 1. Lig'in ikinci yarısında ve Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda oynanacak maçların programını açıkladı.

TFF, Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibi Gençlerbirliği'nin Trendyol 1. Lig'in ikinci yarısında 18, 19 ve 20. hafta oynayacağı lig maçları ile Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda oynayacağı maçların programını duyurdu. Buna göre Başkent'in yüzyıllık çınarı Gençlerbirliği 1 iç saha ve 4 deplasman maçı oynayacak.

GENÇLERBİRLİĞİ OCAK'TA 3 DEPLASMANA GİDECEK

Ankara ekibi ilk olarak ikinci yarının ilk maçında Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacak. Ümraniyespor ile Gençlerbirliği arasında Ümraniye Belediye Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele 14 Ocak Pazar saat 19.00'da başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında ise Ankara ekibi Mondihome Kayserispor ile deplasmanda bir üst tura çıkma mücadelesi verecek. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak mücadele 18 Ocak Perşembe saat 15.00'te başlayacak.

Kupa dönüşü yönünü lige çeviren Başkent ekibi Gençlerbirliği bu periyotta ev sahibi olduğu tek maçta Sakaryaspor'u konuk edecek. Sakaryaspor - Gençlerbirliği maçı 21 Ocak Pazar saat 19.00'da başlayacak. Mücadele Eryaman Stadyumu'nda oynanacak.

Trendyol 1. Lig'in 20. hafta mücadelesinde ise Gençlerbirliği, Bodrum FK deplasmanında olacak. Bodrum İlçe Stadyumu'nda 29 oynanacak mücadele Ocak Pazar saat 13.30'da başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER