Gençlerbirliği'nin hakem Ali Yılmaz kabusu

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında evinde Göztepe'ye 3-0 mağlup olan Gençlerbirliği, karşılaşmanın hakemi Ali Yılmaz yönetiminde çıktığı hiçbir karşılaşmayı kazanamadı. Kırmızı - siyahlılar Yılmaz'ın yönettiği 4 maçta yalnızca 1 puan alabildi.

Gençlerbirliği'nin hakem Ali Yılmaz kabusu

Gençlerbirliği, 10 Aralık Pazar günü Trendyol 1. Lig'in 15. hafta mücadelesinde İzmir ekibi Göztepe ile karşı karşıya geldi. Kırmızı - siyahlılar 3'te 2'lik kısmını iyi oynadığı karşılaşmada art arda yediği goller ile rakibine 3-0 mağlup oldu. Kritik müsabakada Gaziantep bölgesinden 29 yaşındaki hakem Ali Yılmaz düdük çaldı.

Gençlerbirliği'nin mağlubiyetle ayrıldığı mücadelede 65. dakikada Kayode, kırmızı kart görürken 55. dakikada Amilton penaltı atışından yararlanamadı.

GENÇLERBİRLİĞİ YILMAZ YÖNETİMİNDE 4 MAÇTA 1 PUAN ALDI

Ali Yılmaz, Göztepe maçı ile bu sezon 3. kez Gençlerbirliği maçında görev yapmış oldu. Başkent temsilcisi, Yılmaz yönetiminde oynadığı 4 maçta sadece 1 puan aldı.

Ali Yılmaz, 17 Eylül'de Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında oynanan ve Gençlerbirliği'nin bu sezon aldığı ilk mağlubiyet olan Eyüpspor karşılaşmasında düdük çalmıştı. Kırmızı - siyahlılar mücadeleyi 3-1'lik skorla kaybetti. Hakem Ali Yılmaz'a Gençlerbirliği'nin iptal edilen golü ile ilgili büyük tepkiler gelmişti. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu da maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ali Yılmaz'ı, “Maçın bir kırılma anı var. 2-1'ken benim görüşüm top çıkmadı ama maalesef bugün Ali hoca (Yılmaz) ve ekibi, VAR’daki arkadaşlar bütün takdir haklarını Eyüpspor’dan yana kullandı.” sözleri ile eleştirmişti.

Yılmaz'ın düdük çaldığı bir diğer karşılaşma 4 Kasım'da oynanan 11. hafta mücadelesi Boluspor maçı oldu. Kırmızı - siyahlılar rakibi ile 0-0 berabere kaldı ve Yılmaz yönetiminde ilk ve tek puanını aldı.

Yılmaz, geçtiğimiz sezon 1. Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'nin deplasmanda Tuzlaspor'a 1-0 yenildiği maçı da yönetmişti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER