Gençlerbirliği'ne Almanya'dan transfer! Halit Yılmaz formayı giydi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden başkent ekibi Gençlerbirliği, Almanya’nın 4. Lig'inde mücadele eden Türkügücü Münih takımında forma giyen orta saha oyuncusu Halit Yılmaz ile ön protokol anlaşması imzaladığını açıkladı.

Gençlerbirliği'ne Almanya'dan transfer! Halit Yılmaz formayı giydi

Başkent'in köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, genç oyunculara yatırım yapmaya devam ediyor. Almanya 4. Ligi'nde mücadele eden Türkgücü München ile yapılan protokol kapsamında 10 numara bölgesinde top koşturan Halit Yılmaz ile ön protokol anlaşması imzalandı.

Gençlerbirliği'ne Almanya'dan transfer! Halit Yılmaz formayı giydi

Almanya 4. Lig ekiplerinden Türkgücü Münih'te top koşturan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Halit Yılmaz, Ankara'ya gelerek kırmızı - siyahlı kulüp ile bir süredir deneme antrenmanlarına çıkıyordu . Bugün başkent ekibi 20 yaşındaki oyuncu ile 3,5 yıllık ön protokol anlaşması imzaladığını açıkladı.

İmza töreni Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleşti. Ön protokol anlaşmasının imzalandığı törene Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Başkan Vekili Arif Ölmez, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, Türkgücü Münih Kulübü Başkanı Serdar Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhammed Çoban ile futbolcunun ailesi katıldı.

Gençlerbirliği'ne Almanya'dan transfer! Halit Yılmaz formayı giydi - Resim : 2

GENÇLERBİRLİĞİ İLE TÜRKGÜCÜ MÜNİH ARASINDA ANLAŞMA İMZALANMIŞTI

Gençlerbirliği ile Türkgücü Münih arasında anlaşma imzalanmıştı. Anlaşma kapsamında Almanya’nın Türkgücü Münih takımıyla futbolcu, antrenör ve bilgi alışverişi konusunda iş birliği anlaşması imzalanmıştı. Bu doğrultuda kırmızı - siyahlı ekip Halit Yılmaz ile 3.5 yıllık ön protokol imzaladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER