Gençlerbirliği'nden şehit yakınları ve gazilere büyük jest! 1 ve 2 numaralı localar tahsis edildi!

Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, bu sezon iç sahada oynayacağı maçların gaziler ve şehit yakınları için ücretsiz olacağını açıkladı.

Gençlerbirliği'nden şehit yakınları ve gazilere büyük jest! 1 ve 2 numaralı localar tahsis edildi!

Gençlerbirliği'nden şehit yakınları ve gazilere büyük jest! 1 ve 2 numaralı localar tahsis edildi!- Ankara'nın köklü kulüplerinden Trendyol 1. Lig'de mücadele edenGençlerbirliği, şehit ve gazi yakınlarını unutmadı. Başkent temsilcisi bu sezon iç sahada oynayacağı maçların gaziler ve şehit yakınları için ücretsiz olacağını açıkladı.

1 VE 2 NUMARALI LOCALAR ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA TAHSİS EDİLDİ

2023-2024 Sezonu boyunca oynayacağı iç saha maçlarının passolig şartlarını yerine getiren “Şehit Yakınları ve Gazilere” ücretsiz olduğunu belirtirken 1 ve 2 numaralı locaların da sezon boyunca “Şehit Yakınları ve Gazilere” tahsis edildiğini açıkladı.

"ŞEHİT YAKINLARINI VE GAZİLERİ AĞIRLAMAK BOYNUMUZ BORCU"

Başkent temsilcisinde Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, kulüp olarak yaptıkları anlamlı hareketle ilgili olarak “ Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz, başımızın tacıdır. Emanetimiz olan şehit yakınları ve gazilerimize gücümüz elverdiği ölçüde destek olmaya çalışıyoruz. 2023-2024 Sezonunda passolig şartlarını yerine getiren tüm şehit yakını ve gazilerimiz, iç saha maçlarımıza ücretsiz girebilecek. Aynı zamanda 1 ve 2 numaralı localar da sezon sonuna kadar şehit yakınları ve gazilerimiz için tahsis edilecektir. Eryaman Stadyumu’na gelecek olan şehit yakınlarını ve gazilerimizi ağırlamak boynumuz borcudur!” ifadelerini kullandı.

BİR KOMBİNE ALANA BİR KOMBİNE BEDAVA

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yeni sezonda da taraftarın yanında olan bir anlayış içerisinde yola devam edeceklerini belirten Başkent temsilcisinin kombine bilet kampanyası da baya konuşulmuştu. Başkent ekibi taraftarlara 'Bir Kombine Bileti Alana Bir Bedava' kampanyası yapacağını da duyurarak taraftarı sevindiren bir kampanyaya imza atmıştı.

Gençlerbirliği'nde fiyatlar şu şekilde;

  • VIP: 2 bin lira
  • Kapalı: 700 lira
  • Maraton: 550 lira
  • Kale Arkası: 450 lira şeklinde olacak.

Kırmızı Siyahlı Başkent ekibinde sezonluk maç bileti ücretleri ise;

  • VIP: 200 lira
  • Kapalı: 70 lira
  • Maraton: 60 lira
  • Kale Arkası: 40 lira şeklinde olacak.

Gençlerbirlikliler burada buluşuyorTIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

Sporseverleri sevindirecek pek çok kampanyaya imza atan kırmızı karalar, Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman Stadyumu’nda yeni sezonda top koşturacak.

SONRAKİ HABER