Gençlerbirliği'nden öğretmenlere ücretsiz bilet jesti!

Gençlerbirliği Spor Kulübü, 24 Kasım Öğretmeneler Günü dolayıyla öğretmenler için bir jest yaptı. Gençlerbirliği'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden öğretmenler için yapılan duyurunun detaylarını derledik.

Gençlerbirliği'nden öğretmenlere ücretsiz bilet jesti!

Ülkemizde 24 Kasım tarihinde Öğretmenler Günü kutlanacak. Öğretmenler Günü öncesinde Ankara'nın köklü futbol kulüplerinden Gençlerbirliği'nden bir açıklama geldi.

''Öğretmenler Günü dolayısıyla yeni neslin mimarları öğretmenlerimizi tribünlere bekliyoruz.'' diyen Gençlerbirliği, önemli bir açıklama ile öğretmenlerin gönlünü kazandı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN ÖĞRETMENLERE ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ

Gençlerbirliği tarafından yapılan resmi açıklamada ''Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında, Eryaman Stadyumu’nda 27 Kasım-Pazartesi günü Ankara Keçiörengücü ile oynayacağımız karşılaşmayı, öğretmenlerimiz ücretsiz olarak izleyebilecek.

Gençlerbirliği’miz-Ankara Keçiörengücü arasında oynanacak karşılaşmayı, stadyumda izlemek isteyen öğretmenlerimizin passolig kartlarının olması ve öğretmen kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

ekran-goruntusu-2023-11-20-180120.png

Passolig kartı olan öğretmenlerimiz, kurum kimlik kartlarının önlü - arkalı fotokopisini ya da kurum kimlik kartının önlü - arkalı fotoğrafını (0530) 303 17 02 numaralı WhatsApp hattı üzerinden iletmeleri durumunda, bilet yüklemeleri ücretsiz olarak yapılacaktır.
Maça gelecek değerli öğretmenlerimize önemle duyurulur.'' ifadelerine yer verildi.

Söz konusu karşılaşmayı öğretmenlerin ücretsiz izlemesi için gereken bilgiler Gençlerbirliği'nin resmi Twitter (X) hesabı üzerinden açıklandı. Maça gelecek öğretmenlerin duyuruyu dikkate almaları gerektiği bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER