Gençlerbirliği'nden Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz bilet jesti!

Yarın oynanacak olan Gençlerbirliği - Tuzlaspor maçında Gençlerbirliği tarafından Gazi Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi öğrencileri için ücretsiz bilet imkanı sunulacağı öğrenildi.

Gençlerbirliği'nden Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz bilet jesti!

Bugün Gençlerbirliği tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 23 Aralık 2023 Cumartesi günü oynanacak olan Gençlerbirliği - Tuzlaspor maçında Ankara Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi öğrencileri için ücretsiz bilet imkanının sunulacağı öğrenildi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN ÜNİVERSİTELİLERE ÜCRETSİZ BİLET AÇIKLAMASI!

Öğrenciler için verilecek olan ücretsiz bilet hakkında Gençlerbirliği Spor Kulübü Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi tarafından yapılan açıklamalar şu şekildeydi;

"Büyük Gençlerbirliği Ailesi,

İlk olarak bazı “taraftarlarımızın” ısrarla anlamak istemediği bir konuya açıklık getirmek zorundayım.

Bizim okullarımıza, üniversitelerimize, öğretmenlerimize, memurlarımıza gönderdiğimiz davetleri tribünleri doldurma çabamıza indirgemek hem haksızlıktır hem de sığ bir bakış açısıdır.

Burada büyük fotoğrafın görülmesi gerek.

Bugün biz davet ederiz. Yarın kendi istekleriyle gelirler.

Çok büyük bir şehrin asırlık camiasıyız biz. Şehirde kabul görmek, insanların sevgisini, aidiyet duygusunu kazanmak, gönül bağını kuvvetlendirmek için mücadele ediyoruz.

O davet ettiğimiz, ağırladığımız çocuklar, insanlar arasından tek bir Gençlerbirliği taraftarı bile kazanabilsek bu gelecek nesiller için kazanımdır.

Çabamızı bu açıdan değerlendirmenizi rica ediyorum.

Bu hafta sonu da başkentimizin iki büyük, köklü eğitim kurumuna; Gazi ve Ankara Üniversiteleri’ne davetlerimizi ilettik.

Bu kurumlara mensup öğrenci ve hocalarımızı Cumartesi günü mutlaka bekliyoruz.

Ankara’daki üniversitelerde üç İstanbul kulübünün büyük öğrenci kulüpleri var. Her hafta imkanlarını zorlayıp maçlara gidiyorlar.

Biz diyoruz ki gelin Ankara’da, kendi şehrinizde takımınızı destekleyin. Uzaklara gitmeyin.

Siz olmazsanız olmaz!

HAYDİ GENÇLER!"

Gençlerbirliği'nden Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz bilet jesti!Gençlerbirliği'nden Ankara ve Gazi Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz bilet jesti! - Resim : 2

Ücretsiz biletlerin Ankara Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi öğrencileri için 23 Aralık 2023 saat 13:30'da oynanacak olan Gençlerbirliği ile Tuzlaspor maçında geçerli olacağı ifade edildi. Yayımlanan afişlerde öğrencilerin ücretsiz biletlere nasıl erişim sağlayacağı hakkında da bilgilendirme yapıldı.

SONRAKİ HABER