Gençlerbirliği'nde yeniden Erkan Eybil sesleri

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ankara ekibi Gençlerbirliği geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Erkan Eybil'i yeniden gündemine aldı.

Gençlerbirliği'nde yeniden Erkan Eybil sesleri

Gençlerbirliği transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Erkan Eybil'i Gençlerbirliği yeniden gündemine aldı. Erkan Eybil, geçen sezon Gençlerbirliği formasını 15 kez sırtına geçirmişti. 22 yaşındaki oyuncu bu sezon Antalyaspor forma ile süre alamadı. 22 yaşındaki oyuncunun birçok bölgede forma giymesi Gençlerbirliği'nin bu transferi istemesindeki en büyük neden olarak ortaya çıkmış durumda.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ'DE ERKAN'I İSTİYOR

Antalyaspor forması giyen 22 yaşındaki oyuncuyu bir başka başkent ekibi Ankara Keçiörengücü'nünde istediği konuşuluyor. İki Ankara ekibini karşı karşıya getirecek transferde kazanan önümüzdeki günlerde belli olacak.

ERKAN EYBİL KİMDİR?

Erkan Eybil 15 Kasım 2001'de Almanya'nın Kassel şehrinde dünyaya geldi. Erkan Eybil'in futbol hayatı 2015 -16 sezonunda Baunatal Altyapısına adım atarak başladı. Bir yıl sonra Erkan Mainz Altyapısına transfer oldu. Ardından da sırayla Mainz U17, U19 ve Mainz 05 II takımında forma giydi. Erkan bu sürecin Hollanda ekibi Go Ahead Eagles kiralandı. Kiralık dönüşünden sonra Mainz 05 II'den Antalyaspor'a 2021 -22 sezonunun başında transfer oldu. Antalyaspor'da Erkanı devre arasında Stuttgart II'ye kiraladı. Kiralık sözleşmesi sona eren Erkan, Antalya'ya geri döndü. 2022 - 23 sezonun ilk yarısında Antalyaspor çok fazla şansı bulamadığı için başkent ekibi Gençlerbirliği'ne kiralandı. Burada 15 maça çıkan genç oyuncu yeniden Antalyaspor'a geri döndü ve şu sıralarda adı Ankara ekibi Gençlerbirliği ve Keçiörengücü ile anılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER