Gençlerbirliği'nde yabancı oyuncu krizi! Ayovi müjdesi

Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, bünyesinde yer alan ve oynamayan yabancı oyuncuları takımdan göndermekte sıkıntı yaşıyor.

Gençlerbirliği'nde yabancı oyuncu krizi! Ayovi müjdesi

Trendyol 1. Ligi'ndeki temsilcilerimizden olan Gençlerbirliği, geçen sezon yapmış olduğu yabancı transferlerden verim alamamıştı. Dolayısıyla bu oyuncuları elden çıkarmak isteyen Gençlerbirliği, oyunculara kulüp bulmalarını istemişti.

488937.jpg

Başkent ekibi sezon öncesi kampına, geçen sezon verim alamadığı yabancı oyucuları getirmedi. Bu karara rağmen sezon öncesi kampına tekrardan katılan ve kulüp bulmaları istenen oyunculardan olan Ayovi'den müjdeli haber geldi.

genclerbirligi-altay-jaimen-javier-ayovi-corozo-17-04-2023.jpg

Ayovi için, Ekvator Ligi takımlarından Emelec kulübü ile transfer konusunda temaslar sağlanmış fakat birtakım ekonomik sıkıntılardan ötürü transfer gerçekleşmemişti. Bugün yaşanan gelişmelerde Ekvator ekibi, sosyal medya hesaplarından Ayovi transferini bitirdiklerine dair paylaşımda bulundu. Transferin detaylarında oyuncuya herhangi bir ücret ödenmeden takıma katılımı sağlandığı bilgisi verildi.

35 yaşında olan tecrübeli golcü, geçen sezon Gençlerbirliği formasıyla 1 gol atabilmişti. Kulübe dair yakın kaynaklardan alınan bilgiler arasında gerçekleşen transferin arka planında Ayovi'ye sözleşme fesih bedeli ödemesi yapılmasından dolayı bu transferin önü açılmış.

SONRAKİ HABER