Gençlerbirliği'nde kongre yine ertelendi

Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün şirketleşmesi ve yeni çıkan spor yasasına göre Gençlerbirliği A.Ş.’nin kurulması gündemi ile yapılacak genel kurul toplantısı 4'te 3 çoğunluk sağlanamadığı gerekçesi ile yine toplanamadı.

Gençlerbirliği'nde kongre yine ertelendi

Gençlerbirliği'nde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yine toplanamadı. Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün şirketleşmesi amacıyla yeni çıkan spor yasasına göre Gençlerbirliği A.Ş.’nin kurulması, kurulacak Gençlerbirliği A.Ş.’ye futbol branşının aktif ve pasiflerinin devredilmesi ile ilgili yetki verilmesi gündemi ile 7 Ocak Pazar (Bugün) Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda yapılması gereken Genel Kurul Toplantısı 4'te 3 salt çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı.

KALABALIK OLMASINA RAĞMEN KONGRE İPTAL EDİLDİ

Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün en kalabalık kongrelerinden birine şahit olunsa da yaklaşık 850 delegenin katılması gereken salt çoğunluk sağlanamadı. Yaklaşık 700 delegenin katıldığı Genel Kurul Toplantısı başlamadan sona erdi. Yapılan açıklamada kongrede yeterli çoğunluğun sağlanamadığı için sezon sonunda kongrenin yeniden toplanacağı ifade edildi.

"GEREKİRSE BİZ ÜZÜLELİM GENÇLERBİRLİĞİ İÇİN DOĞRUSU OLSUN"

4'te 3'lük salt çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle genel kurul toplantısının yapılamaması ile ilgili Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, Haber Ankara'ya özel açıklamalarda bulundu. Beltan," Bugün 4’te 3çoğunluğu sağlayamadık. Yönetim olarak bir toplantı yapacağız. Buradan güzel bir karar çıkmasını bekliyoruz, üzüntülüyüz.

Muhalif arkadaşlar bazı şeylerin yanlış olduğunu söylüyor. Biz en doğru şekilde olmasını istiyoruz. Bu konuları da hukukçu arkadaşlarımızla oturup tartışacağız. Gençlerbirliği için en iyi kararı almak istiyoruz. Gerekirse biz üzülelim ama Gençlerbirliği için doğrusu olsun.

Haberanakra.com

SONRAKİ HABER