Gençlerbirliği'nde kamp çalışmaları devam ediyor

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya-Belek’te devam eden Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği çalışmalarına akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Gençlerbirliği'nde kamp çalışmaları devam ediyor

Başkent ekibi Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklar devam ediyor. İkinci yarı hazırlıkları kapsamında hazırlıklarını Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan Belek'te sürdüren Gençlerbirliği antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor.

GENÇLER GÜNDÜZ SALON ÇALIŞMASI YAPTI

Trendyol 1.Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını devam ettiren Gençlerbirliği günü çift antrenmanla tamamlıyor. Ankara ekibi sabah günün ilk antrenmanında fitness salonunda çalıştı. Salonda ısınma çalışmasıyla başlayan idman, çeşitli istasyonlarda dönüşümlü olarak yapılan kuvvet çalışmasıyla devam sürdü.

Gençlerbirliği'nde kamp çalışmaları devam ediyor

KIRMIZI - SİYAHLILAR AKŞAM SAHADA TOPLA ÇALIŞTI

Günün ikinci çalışmasını ise Gençlerbirliği sahada gerçekleştirdi. Teknik direktörü Sinan Kaloğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman, öncelikle ısınma koşusu ile başladı. Ardından koordinasyon çalışması ile devam eden antrenmanda, kırmızı - siyahlı futbolcular daha sonra gruplara ayrılarak dar alanda pas çalışması yaptı ile 5'e 2 top kapma çalışması yaptılar. Antrenmanın son bölümünde MAS koşusu (Maksimum aerobik hız) gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ile son buldu.

Gençlerbirliği 9 Ocak tarihine kadar Antalya, Belek'te çalışmalarını sürdürecek. Kırmızı - siyahlılar kampta iki hazırlık maçı oynayacak ve Ankara'nın yolunu tutacak. Ankara'da hazırlıklarını tamamlayan Gençlerbirliği, Ümraniyespor ile oynayacağı Trendyol 1. Lig 18. hafta mücadelesinde Ümraniyespor deplasmanına gidecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER