Gençlerbirliği'nde ikinci yarı hazırlıkları başladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya kamp programı başladı.

Gençlerbirliği'nde ikinci yarı hazırlıkları başladı

Başkentin kırmızı - siyahlı takımı Gençlerbirliği, Trendyol 1.Lig’in ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya - Belek’te yaptığı kampın ilk gününü yaptığı çift antrenman ile tamamladı.

1 Ocak Pazartesi Antalya - Belek'te kamp yapacağı otele geldi. Otelde toplanan başkent temsilcisi, teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde 2 Ocak Salı günü yaptığı çift antrenman ile kampın ilk gününü yoğun bir tempo ile geçti.

Günün ilk antrenmanında ilk bölüm koşu ve ısınma hareketleri ile geçildi. Antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. 3 gruba ayrılarak dar alanda pas çalışması gerçekleştiren kırmızı - siyahlı oyuncular günün ilk antrenmanını bu şekilde tamamladı.

Gençlerbirliği'nde ikinci yarı hazırlıkları başladı

Antrenmanın ikinci etabında ise dayanıklılık, çabukluk ve kuvvet antrenmanı yapan Gençlerbirliği antrenmanı 4 grup halinde pas çalışması ile bitirdi.

RAHMAN BUĞRA ÇAĞIRAN'IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Kırmızı - siyahlılar akşam yemeği sonrası 29'uncu yaşına giren futbolcusu Rahman Buğra Çağıran için doğum günü kutlaması yaptı. Kendisi için hazırlanan doğum günü patasının mumlarını üfleyen Rahman Buğra daha sonra teknik ekip, takım arkadaşları ve personelin kutlamalarını kabul etti ve gün bu şekilde tamamlandı.

Gençlerbirliği'nde ikinci yarı hazırlıkları başladı - Resim : 2

Gençlerbirliği hazırlıklarına bugün teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapacağı antrenman ile devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER