Gençlerbirliği'nde hazırlıklar devam ediyor! Yeni transfer Oğuzhan Berber takımla çalıştı

Antalya - Belek'te devre arası kamp programını sürdüren Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'nde hazırlıklar devam ediyor. Antrenmanda kırmızı - siyahlıların yeni transferi Oğuzhan Berber takımla birlikte çalıştı.

Gençlerbirliği'nde hazırlıklar devam ediyor! Yeni transfer Oğuzhan Berber takımla çalıştı

Devre arası kamp programı kapsamında hazırlıklarına Antalya - Belek'te devam eden Gençlerbirliği, yaptığı antrenmanla günü noktaladı.

GENÇLERBİRLİĞİ YOĞUN YAĞIŞ ALTINDA ÇALIŞTI

yoğun yağış altında başlayan antrenman sınma koşusu ile başlayan antrenmanda oyuncular 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra MAS koşusu (Maksimum Aerobik Hız) yapan oyuncular antrenmanı gruplar halinde yarı sahada oynanan çift kale maç ile noktaladı.

Gençlerbirliği'nde hazırlıklar devam ediyor! Yeni transfer Oğuzhan Berber takımla çalıştı

OĞUZHAN BERBER İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Antrenmana Gençlerbirliği'nin yeni transferi Oğuzhan Berber de katıldı.

Gençlerbirliği'nde hazırlıklar devam ediyor! Yeni transfer Oğuzhan Berber takımla çalıştı - Resim : 2

ANTALYA KAMPI YARIN SONA ERİYOR

Ankara ekibi Gençlerbirliği, Antalya kampını 9 Ocak Salı (Yarın) TFF 2. Lig kırmızı grup ekibi İskenderunspor ile oynayacağı hazırlık maçı ile tamamlayacak. Gençlerbirliği, İskenderunspor ile oynadığı hazırlık maçının ardından Ankara'ya dönecek ve hazırlıklarına burada devam edecek.

Gençlerbirliği'nde hazırlıklar devam ediyor! Yeni transfer Oğuzhan Berber takımla çalıştı - Resim : 3

Kırmızı - siyahlı ekip Trendyol 1. Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçta deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarına Ankara'da sürdürecek. 14 Ocak Pazar saat 19.00'da ise Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Ümraniye Şehir Stadyumu'nda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek ve ligin ikinci yarısına iyi başlamak için rakibini mağlup etmenin yollarını arayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER