Gençlerbirliği'nde 3. Hafta hazırlığı! Stadyum bilgilendirmesi

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında, Bodrum FK ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Ayrıca Eryaman Stadyumu'nun durumundan ötürü maçın nerede oynanacağı hakkında taraftarlara da bilgi paylaşıldı.

Gençlerbirliği'nde 3. Hafta hazırlığı! Stadyum bilgilendirmesi

Ligin ikinci haftasını Sakaryaspor deplasmanda aldığı 1 puanla kapatan kırmızı-siyahlı başkent ekibi bir günlük iznin ardından lig’in 3. haftasında Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Gençlerbirliği, hazırlık çalışmalarıyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında, Bodrum FK ile karşılaşacak olan kırmızı-karalarımız bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı." ifadelerine yer verdi.

ankara-53.jpg

Maç Aktepe Stadı'nda

Ayrıca Kırmızı Siyahlı taraftarlarda, maçın hangi stadyumda oynanacağı merak konusu olmaktaydı. Gençlerbirliği, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından bilgi içerikli paylaşımda bulundu.

Gençlerbirliği, maçın hangi stadyumda oynanacağına dair resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında 26 Ağustos-Cumartesi günü oynayacağımız Bodrum FK karşılaşması, Eryaman Stadyumu’nun zemin çalışmalarının devam etmesi dolayısıyla Aktepe Stadı’nda oynanacak olup taraftarlarımızın yeni sezon için almış olduğu kombine biletler Aktepe Stadı’nda da geçerli olacaktır. Aktepe Stadı kapalı tribününün bulunmamasından kaynaklı olarak, Bodrum FK karşılaşmasında “Kapalı Tribün” kombinesine sahip taraftarlarımız karşılaşmayı “Maraton 1” tribününden; “Doğu Tribün” kombinesine sahip taraftarlarımız “Maraton 2” tribününden; “Güney Kale Arkası” kombinesine sahip taraftarlarımız ise “Kuzey Kale Arkası” tribününden Aktepe Stadı’na giriş yaparak karşılaşmayı izleyebileceklerdir. Bodrum FK maç biletlerinin satışa çıkması ve passolig sisteminin teknik anlamda uyumsuzluğu sebebiyle kombine satışlarımız zorunlu olarak 23 Ağustos-Çarşamba (Yarın) saat 09:00’dan başlamak üzere maç sonrası 27 Ağustos-Pazar saat 09:00’a kadar kapalı olacaktır. Kombine satışlarımız 27 Ağustos-Pazar sabahı saat 09:00 itibariyle devam edecektir." açıklaması yapıldı.

ankara-54.jpg

Antrenman Detayları

Haftanın ilk antrenmanına Sakaryaspor A.Ş. maçında forma giyen oyuncular, yenileme koşusuyla başladı. Devamında saha kenarına serili matlar üzerinden blackroll çalışan kırmızı-siyahlılar antrenmanı tamamladı. Maçta kısa süreli forma giyen ve oynama şansı bulamayan oyuncular ise antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Antrenmanın sonraki etabında pas çalışması yapan kırmızı-siyahlılar dar alanda oyuna geçti. Günün tek antrenmanı MAS (Maksimum aerobik hız) koşusuyla son buldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER