Gençlerbirliği Yöneticisi Beltan'dan üyelere Genel Kurul çağrısı

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, kırmızı - siyahlı kulübün şirketleşmesi ve yeni çıkan spor yasasına göre Gençlerbirliği AŞ.’nin kurulması gündemi ile yapılacak olan Genel Kurul Toplantısı'na delegeleri davet etti.

Gençlerbirliği Yöneticisi Beltan'dan üyelere Genel Kurul çağrısı

Gençlerbirliği'nde kulübün şirketleşmesi ve Gençlerbirliği A.Ş'nin kurulması gündemi ile yapılacak Genel Kurul Toplantısı 7 Ocak Pazar (Yarın) yapılacak. Kulübün şirketleşmesi ve yeni çıkan spor yasasına göre Gençlerbirliği AŞ.’nin kurulması, kurulacak Gençlerbirliği A.Ş.’ye futbol branşının aktif ve pasiflerinin devredilmesi ile ilgili yetki verilmesi gündemi ile yapılacak olan Genel Kurul Toplantısı için 4'te 3 çoğunluğun sağlanması gerekiyor.

İSMET BELTAN'DAN ÜYELERE GENEL KURUL DAVETİ

7 Ocak 2024 Pazar günü saat 11.00’de Yücetepe İsmet İnönü Bulvarı Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü'nde bulunan Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda yapılacak Genel Kurul öncesi Gençlerbirliği'nin Stadyum Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile delegeleri kongreye davet etti.

İsmet Beltan, paylaşımında 7 Ocak Pazar günü Gençlerbirliği tarihinin en önemli genel kurullarından birisini yaşayacaklarını belirterek, “Camiamızı ait olduğu başarılı ve güzel günlere ulaştırmamız için bu eşiği atlamamız çok kritik. Ne yazık ki hatalı kararların ve yönetimlerin sonunda ülkemizdeki pek çok köklü camianın yok olma noktasına geldiğini ibretle görüyoruz. Bizler Gençlerbirliği’nin benzer bir kaderi yaşamasını istemiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Bunun da yolu finansal güçten geçiyor. Romantik gözükmediğinin farkındayım ama endüstriyel futbol çağımızın önünde duramadığımız bir gerçeği. Gerekli tedbirleri alıp finansal olarak güçlenmezsek gelecekte sahip çıkacak bir takımımız dahi kalmayabilir” ifadelerini kullandı.

Beltan, Pazar günü şirketleşme adımlarının üyelerin oylarıyla atılması ve önlerini daha rahat görmeleri gerektiğini ifade ederek, Gençlerbirliği’nin sahibinin taraftar olduğunu ve bunun asla değişmeyeceğini tarihlerini, köklerini, geleneklerinin asla yozlaşmayacağını söyledi. Beltan sözlerine, kötü niyetli paranoyakların safsataları üyeleri kaygılandırmaması gerektiğini ve tek dertlerinin takımlarını ayakta tutmak olduğunu vurgulayarak, bu duygu ve düşüncelerle tüm üyeleri genel kurula beklediğini aktardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER