Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün bu hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında maçları yönetecek hakem atamalarını yaptı. Başkent ekibi Gençlerbirliği evinde Tuzlaspor ile 23 Aralık Cumartesi (Yarın) saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Emre Kargın düdük çalacak. Kargın yardımcılıklarını Gökmen Baltacı ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Doğu Yılmaz olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE HEDEF SERİYE BAĞLAMAK

Geri kalan 16. haftada Bitexen Giresunspor ile karşılaşan Gençlerbirliği rakibini 89. dakikada Amilton'un attığı golle 1-0 mağlup etti. Kırmızı - siyahlı ekip 3. dakikada Rahman Buğra Çağıran ile penaltı vuruşundan yararlanamadı. Başkent ekibinin de hedef bu maçı da kazanıp çıkışını sürdürmek ve üst üste ikinci maçını kazanmak istiyor.

Ankara Keçiörengücü ise İzmir ekibi Altay ile deplasmanda karşılaşacak. Eflatun beyazlılar'ın Altay'a konuk olacağı maç 24 Aralık Pazar saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Ali Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz'ın yardımcılığını Ali Uğurtan Demirtaş ve Mehmet Pekmezci yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ahmet Ecevit olacak.

KEÇİÖRENGÜCÜ KÖTÜ GİDİŞE SON VERMEK İSTİYOR

Ankara Keçiörengücü, ligde 5 maçtır galip gelemiyor. Başkent ekibi bu maçı kazanarak kötü gidişe son vererek çıkışa geçmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER