Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün maçlarında düdük çalacak hakemler açıklandı

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu.

Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün maçlarında düdük çalacak hakemler açıklandı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında maçlarda düdük çalacak hakemleri açıkladı. Başkent temsilcileri Gençlerbirliği evinde Göztepe ile Ankara Keçiörengücü ise deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği'nin Göztepe'yi konuk edeceği karşılaşmada hakem Ali Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz'ın yardımcılığını Erkan Akbulut ve Kemal Elmas yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Pınar olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ SON 3 MAÇINDA 1 GALİBİYET ALDI

Gençlerbirliği oynadığı son 3 lig karşılaşmasında 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Kırmızı - siyahlı ekip geride kalan 14 haftada ligde aldığı 6 beraberlikle Erzurumspor ile birlikte en çok berabere kalan takım konumunda bulunuyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu'nda oynanacak Ümraniyespor - Ankara Keçiörengücü maçında Emre Kargın düdük çalacak. Kargın'ın yardımcılığını Oğuz Terzi ve Mehmet Şengül yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Lütfullah Aslan olacak.

Trendyol 1. Lig'de oynadığı son karşılaşmada Ankara Keçiörengücü evinde Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Eflatun - beyazlı ekip 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 3-1 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından Ankara Keçiörengücü yönetimi ile teknik direktör Serhat Gülpınar karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Göreve daha önce kulüpte teknik direktör olarak görev yapan Ahmet Cingöz'ü takımın başına getirdi. Başkent ekibinin hedefi yeni teknik direktörü ile çıkışa geçmek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER