Gençlerbirliği ve Keçiörengücü maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği'nin Kocaelispor ile oynayacağı maçta hakem Erkan Özdamar, Ankara Keçiörengücü'nün ise Göztepe ile oynayacağı mücadelede Mustafa Kürşad Fİliz düdük çalacak.

Gençlerbirliği ve Keçiörengücü maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Trendyol 1. Lig'in 27. haftasındaki mücadelelerde düdük çalmak üzere yaptığı hakem atamalarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonunun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada başkent ekipleri Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarında düdük çalacak hakemlere ilişkin bilgi verildi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN MAÇINDA ERKAN ÖZDAMAR DÜDÜK ÇALACAK

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği evinde Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar'ın yardımcı hakemliğini Mehmet Şengül ve Harun Reşit Güngör üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Gültekin olacak. Haftanın açılış karşılaşması olan Gençlerbirliği - Kocaelispor mücadelesi 15 Mart (Cuma) yarın saat 20.45'te başlayacak.

DEPLASMANDA KEÇİÖREGÜCÜ MAÇINI KÜRŞAD FİLİZ YÖNETECEK

Ankara Keçiörengücü, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Göztepe deplasmanında olacak. İzmir'de bulunan Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz'in yardımcı hakemliğini Oğuz Kağan Çalışır ve Mahmut Güle yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemlik görevini Burak Taşkınsoy üstlenecek.

Göztepe - Ankara Keçiörengücü mücadelesi 16 Mart Cumartesi saat 20.30'da başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER