Gençlerbirliği ve Ankaragücü Ahmet Çalık'ı unutmadı

Gençlerbirliği ile MKE Ankaragücü trafik kazasında hayatını kaybeden kırmızı-siyahlı kulübün eski oyuncusu Ahmet Çalık'ı ölüm yıl dönümünde andı.

Gençlerbirliği ve Ankaragücü Ahmet Çalık'ı unutmadı

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği 2 yıl önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ı ölüm yıl dönümünde andı. Son olarak Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık kendine ait aracı ile Ankara'ya gelirken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN SENİ UNUTMAYACAĞIZ MESAJI

Gençlerbirliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eski oyuncusu Ahmet Çalık'ı “Seni Unutmayacağız… 26.02.1994 - ∞” ifadeleri ile andı.

Gençlerbirliği ve Ankaragücü Ahmet Çalık'ı unutmadı

Ahmet Çalık, Gençlerbirliği'nin altyapısından yetişip kırmızı-siyahlı kulüpten Galatasaray'a transfer olmuştu.

MKE ANKARAGÜCÜ RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN ANDI

MKE Ankaragücü ise internet sitesinden yaptığı açıklama ile Ahmet Çalık'ı 2. ölüm yıl dönümünde andı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “2 yıl önce elim bir trafik kazasıyla aramızdan ayrılan Ahmet Çalık’ı ölüm yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Gençlerbirliği ve Ankaragücü Ahmet Çalık'ı unutmadı - Resim : 2

TFF VE KONYASPOR'DAN ANMA MESAJLARI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve son oynadığı kulüp olan Konyaspor'da Ahmet Çalık'ı andı. TFF paylaştığı anma mesajında 8'i A Milli Takım olmak üzere toplam 76 kez ay-yıldızlı formayı giyen, 2022 senesinde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden ve Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonuna adını vermekten onur duydukları Ahmet Çalık'ı ölümünün 2. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle andıklarını ve Ahmet Çalık'ın hep kalplerde olacağını, hiç unutulmayacağı ifadelerine yer verdi.

Konyaspor ise "Alışamadım Ahmet Çalık 1994-∞" ile Çalık'ın Konyaspor formasını yeşil sahada giydiği anlardan kesitler paylaştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER