Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği'nin Eyüpspor ile oynayacağı maçı hakem Erdem Mertoğlu, Ankara Keçiörengücü'nün Astor Enerji Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçı Ozan Ergün yönetecek.

Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında maçlarda düdük çalacak hakemleri açıkladı. Başkent ekipleri Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü, 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA ERDEM MERTOĞLU DÜDÜK ÇALACAK

Gençlerbirliği'nin Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda lig lideri Eyüpspor ile önemli bir mücadeleye çıkacak. Mücadelede hakem Erdem Mertoğlu düdük çalacak. Mertoğlu'nun yardım hakemliğini Muhammet Ali Doğan ve Ramazan Ufuk Avdaş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Alirıza Altunbakır olacak.

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de oynadığı 21 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 32 puan ile 8. sırada bulunuyor. Eyüpspor ise 21 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda 49 puan topladı ve lider konumda bulunuyor.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇINI OZAN ERGÜN YÖNETECEK

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında 10 Şubat Cumartesi 16.00'da Ankara Keçiörengücü deplasmanda Astor Enerji Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelede hakem Ozan Ergün düdük çalacak. Ergün'ün yardımcı hakemliğini Şenol Bektaş ve Samet Özkul yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Hasan Kaçar olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER