Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü'nün 20. hafta oynacakları maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.

Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Trendyol 1. Lig'in 20. haftasındaki maçlarda görev yapacak hakemlerin atamaları yapıldı.

Ankara'yı Trendyol 1. Lig'de temsil eden Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü'nün maçlarında düdük çalacak hakemlerde belli oldu.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ ADANA'DA SAHNE ALACAK

Haftanın açılış karşılaşmasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak mücadele 26 Ocak Cuma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem Feridun Daldaş yönetecek. Daldaş'ın yardımcı hakemliği Özgür Ertem ve Hasan Erdoğan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Eren Özyemişçioğlu olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ BODRUM FK İLE KARŞILAŞACAK

Ankara'yı Trendyol 1. Lig'de temsil eden bir diğer ekip Gençlerbirliği ise Muğla ekibi Bodrum FK ile kıran kırana mücadele edecek. Bodrum Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Davut Dakul Çelik düdük çalacak. Çelik'in yardımcı hakemliğini Sezgin Çınar ve Ömer Lütfi Aydın yapacak.

Son olarak evinde Trendyol 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Sakaryaspor'u mağlup eden Gençlerbirliği, Bodrum FK deplasmanında kazanarak play - off potasında daha iddialı hale gelmke ve üst sıralara tırmanışını sürdürmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER