Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kupada sahne alıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nun son maçlarında Ankara ekipleri Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü bugün sahaya çıkacaklar.

Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kupada sahne alıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur heyecanı bugün oynanacak 5 mücadele ile sona erecek. Kupada bir üst tura yükselen başkent ekibi MKE Ankaragücü'nün ardından Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü bugün sahaya çıkacak ve son 16 mücadelesi verecek.

KEÇİÖRENGÜCÜ SİVAS DEPLASMANINDA

Günün ilk maçında Ankara Keçiörengücü, sahada olacak ve son 16 takım arasına kalmak için mücadele edecek. EMS Yapı Sivasspor deplasmanında olacak Ankara ekibi rakibi ile bugün saat 13.00'te karşı karşıya gelecek.

BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Ömer Tolga Güldibi düdük çalacak. Güldibi'nin yardımcılığını Cem Özbay ve Barış Çiçeksoylu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Yunus Dursun olacak.

Ankara Keçiörengücü zorlu Sivas deplasmanında kazanıp son 16 turuna kalmanın hesaplarını yapıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ KAYSERİ'DE

Günün ikinci karşılaşmasında ise Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibi Gençlerbirliği sahne alacak. Başkent ekibi Mondihome Kayserispor ile deplasmanda son 16 mücadelesi verecek.

RGH Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 15.00'de başlayacak. Zorlu mücadeleyi Ozan Ergün yönetecek. Ergün'ün yardımcılıklarını Şenol Bektaş ve Arif Dilmeç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olacak.

Tarihinde iki kez Ziraat Türkiye Kupası'nı evine götüren Gençlerbirliği, deplasmanda son 16 turuna kalmak için mücadele edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER