Gençlerbirliği Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında evinde Tuzlaspor'u konuk edecek Gençlerbirliği yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü.

Gençlerbirliği Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ankara'nın köklü kulübü Gençlerbirliği'nde hafta sonu oynanacak lig maçının hazırlıkları son hızı ile devam ediyor. Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği evinde İstanbul ekibi Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 23 Aralık Cumartesi (Yarın) saat 13.30'da başlayacak. Gençlerbirliği, Bitexen Giresunspor karşısında aldığı galibiyetin ardından bu maçı da kazanarak yeniden çıkışa geçmek ve play - off potasındaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

TUZLASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Karşılaşmanın hazırlıklarına son gaz devam eden kırmızı - siyahlılar, Tuzlaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile devam etti. Antrenman Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde gerçekleştirildi. Antrenmana katılan başkent ekibinin oyuncuları ısınma koşusu ve koordinasyon ağırlıklı çalışmayla başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma mücadelesine geçildi. Antrenman, dar alanda 3 takımın dönüşümlü olarak oynadığı çift kale maç ile tamamladı.

Gençlerbirliği Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Gençlerbirliği, Tuzlaspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapacağı taktik ağırlıklı antrenman ile tamamlayacak ve maç gününü beklemeye başlayacak.

Haberankara.comü

SONRAKİ HABER