Gençlerbirliği Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında evinde Tuzlaspor ile karşı kaşıya gelecek Gençlerbirliği maçın hazırlıklarına başladı.

Gençlerbirliği Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Eryaman Stadyumu'nda Tuzlaspor'u konuk edecek Gençlerbirliği maçın hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Başkent ekibi 16. hafta mücadelesinde Bitexen Giresunspor karşısında zorlansa da 3 puanı Amilton'un 89. dakikada attığı gol ile almayı başarmıştı. Ayrıca Gençlerbirliği karşılaşmanın 3. dakikasında Rahman Buğra Çağıran ile penaltı atışından yaralanamamıştı.

Bitexen Giresunspor karşısında alınan galibiyet ile Gençlerbirliği puanını 27 yükseltti ve haftayı 6. sırada tamamlayarak yeniden play - off potasına girdi. Bu karşılaşmanın ardından Ankara'ya dönen kırmızı - siyahlı ekip çalışmalarına aralıksız başladı.

Gençlerbirliği Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı

GENÇLERBİRLİĞİ TUZLA MAÇI İÇİN HAZIRLANMAYA BAŞLADI

Gençlerbirliği Trendyol 1. Lig'in 17.haftasında evinde Tuzlaspor’u konuk edeceği mücadelenin hazırlıklarına İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı. Teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun antrenman sahasının içerisinde yaptığı kısa değerlendirmenin ardından Giresunspor maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması ile idmana başladılar. Ardından antrenmanda oyuncular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışması yaptı.

Bitexen Giresunspor maçında kısa süre oynayan ve forma giymeyen oyuncular ise MAS koşusu (Maksimum aerobik hız) gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ile son buldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER