Gençlerbirliği Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda madalyaları topladı!

Başkent temsilcimiz Gençlerbirliği'nde Kick Boks Şampiyonası'nda önemli bir başarıyı yakaladı.

Gençlerbirliği Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda madalyaları topladı!

Başkent temsilcimiz Gençlerbirliği, düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda başarılarıyla adından söz ettirdi.

Sadece futbolda değil çeşitli branşlar da da adından söz ettiren Gençlerbirliği Kick Boks Şampiyonası'nda başarıyı yakaladı.

6-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında Mardin’de düzenlenen ve 4 kategoride 7 bin sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan Başkent temsilcisi önemli bir başarıya imza atarak 2 altın, 4 gümüş ve 2 de bronz madalyanın sahibi oldu.

whatsapp-image-2023-07-14-at-10-07-37.jpegDiğer yandan madalya kazanan 3 sporcu ise topladığı puanlar ve elde ettiği kotayla Kick Boks Milli Takımda kendisine yer buldu.

Büyük Bayan Kick Light kategorisinde sporcu Kübra Varlık ve Genç Bayan K-1’de Safiye Yayılkan şampiyonayı 1. tamamlayarak altın madalyanın sahibi olurken aynı zamanda Kick Boks Milli Takımı’na girdi.

whatsapp-image-2023-07-14-at-10-07-50.jpegGenç Bayan K-1’de ki sporcu Yağmur Özçelik, Büyük Bayan Full Contact’ta Melda Apaydın, Büyük Bayan Light Contact’ta Tuğba Yıldız ve Gençler K-1’de Hüseyin Karaağaç şampiyonayı 2. olarak tamamladı ve gümüş madalyayı almaya hak kazandı. Öte yandan aldığı puanlarla kotayı tamamlayan sporcu Yağmur Özçelik de Kick Boks Milli Takımı’na girme başarısı gösterdi.

whatsapp-image-2023-07-14-at-10-06-56.jpeg

Gençler Full Contact kategorisinde Fatih Aygün ve Büyük Bayan Full Contact kategorisinde Rabia Aygün ise şampiyonada 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Öte yandan Başkent temsilcimiz kick boks branşında yakaladığı başarıların devamı için çalışmalarını sürdürüyor.
Gençlerbirlikliler burada buluşuyorTIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

SONRAKİ HABER