Gençlerbirliği, Tümosan Konyaspor ile hazırlık maçı oynayacak!

Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlık maçı yapmak için Trendyol Süper Lig ekibi Tümosan Konyaspor ile karşılaşacak.

Gençlerbirliği, Tümosan Konyaspor ile hazırlık maçı oynayacak!

Gençlerbirliği, milli maçlar nedeniyle verilen, milli ara dönemindeki maç eksiğini kapatmak için Trendyol Süper Lig ekiplerinden Tümosan Konyaspor ile hazırlık maçı oynayacak. Başkent ekibi, maçın oynanacağı Konya'ya hızlı trenle geçerek, yarın (Pazar) Konya Kayacık Tesisleri'nde Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

ankara-tasarim-43.jpg

Antrenmanlar Sürüyor

Trendyol 1. Ligi'ndeki temsilcilerimizden kırmızı karalı ekip, milli ara döneminde form düşüklüğü yaşamamak adına Tümosan Konyaspor ile hazırlık maçı düzenleyerek ligdeki başarı hedefleri için sorun yaşamak istemiyor.

Bu bağlamda Gençlerbirliği, Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetimindeki antrenmanlarını sürdürüyor. Takım, günü tek antrenmanla tamamladı. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından taktiksel çalışmalar ve çift kale maçlarla antrenmanı son buldu.

denizli-f5iy-cover.webp

Tümosan Konyaspor’la Hazırlık Maçı

Gençlerbirliği, hazırlık maçına ilişkin duyuruyu resmi sosyal medya hesaplarından yaptı. Yapılan duyuruda:

"Gençlerbirliği’miz, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Trendyol Süper Lig ekiplerinden Tümosan Konyaspor’la hazırlık maçı oynayacak. Günü tek antrenmanla tamamlayan ekibimiz, teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu yönetimde çıktığı antrenmana, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen kırmızı-karalarımız, antrenmanın ana etabında gruplar halinde taktik çalışması yaptı. Kanat, şut ve gol organizasyonlarının ardından yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenman son buldu." ifadelerine yer verildi.

screenshot-14.png

Ayrıca, sakatlıkları bulunan Rahman Buğra Çağıran ve Tiago Rodrigues'in takımla çalışmalara geri döndüğü bildirildi. İki oyuncu, antrenmanda performanslarıyla dikkat çekti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER