Gençlerbirliği transfere hızlı başladı! Aias Aosman ile ön protokol imzaladı

Gençlerbirliği 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Aias Osman ile ön protokol imzaladığını açıkladı.

Gençlerbirliği transfere hızlı başladı!  Aias Aosman ile ön protokol imzaladı

Ankara ekibi Gençlerbirliği'nde devre arası kış transfer dönemi çalışmaları devam ediyor. Başkent ekibi Bundesliga 4. Lig takımından Alman ekibi Türkügücü München takımından orta saha oyuncusu Halit Yılmaz ile 21 Aralık'ta ön protokol imzalanmıştı. Kırmızı - siyahlı ekip bir ön prokol anlaşmasına daha imza attı. Son olarak Trendyol Süper Lig ekiplerinden Siltaş Yapı Pendikspor'da oynayan Suriyeli orta saha oyuncusu Aias Aosman ile ön protokol imzaladığını açıkladı.

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ankara'nın kırmızı - siyahlı kulübü Gençlerbirliği, bu sezon Süper Lig'e yükselen Siltaş Yapı Pendikspor forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Aias Aosman ile 1.5 yıllık ön protokol imzaladı.

Gençlerbirliği transfere hızlı başladı!  Aias Aosman ile ön protokol imzaladı

AİAS OSMAN KİMDİR?

Aias Osman, 21 Ekim 1991 yılında Suriye'nin Kamışlı şehrinde dünyaya geldi. Osman, futbol kariyerine 2009 yılında Almanya’nın Osnabrück takımında başladı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Türkiye’de Yukatel Adana Demirspor, Tuzlaspor ve Siltaş Yapı Pendikspor takımlarının formaları giydi. Suriyeli oyuncu, Suriye - Alman vatandaşlığına sahip ve 15 kez Suriye Milli Takımı'nın formasını girdi. Aias Osman; Pr. Espelkamp, SC Wiedenbrück, 1.FC Köln II, Regensburg, Dresden, FC Hermannstadt, Lonikos Nikeas takımlarının formasını da giydi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER