Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda karşılaşmalar devam ediyor. Futbolseverlerde Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında oynanacak son 16 tur maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda heyecan son hızı ile devam ediyor. Avrupa kapılarının açıldığı kupayı kazanmak için takımlar arasında çetin mücadeleler oluyor.

8 karşılaşmanın oynanacağı son 16 turunda 6 mücadelenin galibi belii oldu. Vavacars Fatih Karagümrük, MKE Ankaragücü, Galatasaray, Tümosan Konyaspor, Rams Başakşehir ve Fenerbahçe adını çeyrek finale yazdırdı. Yılport Samsunspor, Anagold 24 Erzincanspor, Teksüt Bandırmaspor, EMS Yapı Sivasspor, Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası'na son 16 turunda veda etti.

Çeyrek final için kalan 2 biletin sahibi Gençlerbirliği - Trabzonspor ile Bitexen Antalyaspor - Beşiktaş arasında oynanacak maçların galipleri olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Gençlerbirliği ve Trabzonspor taraftarı ile futbolseverler Ziraat Türkiye Kupası'nın en önemli mücadelelerinden biri olan karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Gençlerbirliği'nin Trabzonsporu konuk edeceği karşılaşma Eryaman Stadyumu'nda oynanacak ve 8 Şubat Perşembe (Bugün) saat 17.30'da başlayacak. Tribünlerden heyecanlı karşılaşmayı takip edenlerin yanı sıra ekran başından takip etmek isteyen futbolseverlerde A Spor'dan naklen izleyebilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER