Gençlerbirliği Spor Lisesi resmi olarak açılıyor

Gençlerbirliği Spor Lisesi, bugün saat 13.30'da düzenlenecek imza töreni ile resmi olarak açılacak.

Gençlerbirliği Spor Lisesi resmi olarak açılıyor

Spor dışında eğitime de büyük önem veren Ankara'nın köklü kulübü Gençlerbirliği bugün spor lisesi açılışını resmi olarak gerçekleştirecek.

Kırmızı - siyahlı kulüp, spor lisesinin 30 Kasım Perşembe (Bugün) saat 13.30'da İlhan Cavcav Tesisleri’nde Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlerbirliği Spor Kulübü arasındaki imzalanacak protokol ile resmi olarak açılacağını duyurdu. Düzenlenecek imza töreni ve ve Gençlerbirliği Spor Lisesi’nin açılışına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş katılacak.

ÖĞRENCİLER 21 KASIM'DA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR LİSESİ'NDE EĞİTİME BAŞLAMIŞTI

Gençlerbirliği Spor Lisesi öğrencileri 21 Kasım Salı günü 25 öğrencisiyle eğitim hayatına başlamıştı. Öğrenciler, ailelerinin de katıldığı törenin ardından Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri yerleşkesinde yer alan okuldaki ilk derslerine girmişti.

Gençlerbirliği Spor Lisesi resmi olarak açılıyor

Gençlerbirliği Kulübünün eğitimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Kenan Memiş, spor lisesinin açılışından duydukları memnuniyeti şu sözlerle ifade etmişti:

"Gençlerbirliği olarak altyapımızda sayısız sporcu yetiştirebilmenin ve bunları futbol dünyasına kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin 100. yılında sürekli değişen ve gelişen modern futbolun tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere önce iyi insan, sonra iyi öğrenci, son olarak da iyi sporcu yetiştirme hedefiyle bugün tarihi bir projeye imza attık. Artık aileler ve öğrencilerimiz, kariyerlerinde seçim yapmak zorunda kalmadan, eğitim hayatlarına devam edebilecekler."

haberankara.com

SONRAKİ HABER